DÜN BUGÜN

Başarının bizim isteklerimiz değil, sizin isteklerinizin karşılanması ve memnuniyetiniz ile yakalanacağını biliyoruz.

Başarının bizim isteklerimiz değil, sizin isteklerinizin karşılanması ve memnuniyetiniz ile yakalanacağını biliyoruz. Sizi tüm sektörün kurallarına ve alışa gelmiş koşullara uydurmaya çalışmıyoruz. Genç, dinamik, deneyimli ekibimizle ve sizinle aynı lisanı konuşarak biz size uymaya çalışıyor, keyifli lezzetleri sağlıkla sofranıza getiriyoruz. 1993’te kurulmamıza rağmen halen ilk günkü heyecanı ve şevki yaşıyoruz. Bize bu şevki aşılayan kurucumuz Mehtap Çataltepe’nin ilkelerini, 2000’li yıllardan bu yana orkestra şefliğimizi ince bir zevkle yapan F. Burcu Çataltepe Akcan’ın önderliğinde sürdürüyoruz. Ekibimizi mühendis ve uzman kadromuzla yönlendiriyor ve denetliyoruz.

F. BURCU ÇATALTEPE AKCAN’DAN MESAJ;

Merhaba,
Çeyrek asırdan uzun zamandır, 1993 yılından günümüze kadar, Med Yemek & Servis’e duyduğunuz güvenle birlikte bizleri tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür borçluyuz. En lezzetli, en sağlıklı, en besleyici ürünlerimizi her daim sizlerle paylaşmanın sevinci ve keyfini birlikte yaşıyoruz.

Yoğun iş temposunun beslenme ihtiyacı ve alışkanlıklarımızı doğrudan etkilediği, ihtiyaçlarımızın arttığı, buna karşın beslenme alışkanlıklarımızın düzensizleştiği bir çağdayız. Oysa tükettiğimiz gıdalar ile ilgili farkındalığımız, tercihlerimiz, “kalite-fiyat-lezzet-beslenme” dengesini koruyarak öğünlere uygun tüketim yapmamız, sağlıklı beslenmek adına son derece önemli.

Med Yemek & Servis olarak; toplum ve doğa için duyduğumuz sorumlulukla, işimizin etik değerlerine olan bağlılığımızla, tüketici merkezli müşteri odağımızla sizlerin sağlıklı besinlerle buluşmanızı sağlamak için kaliteli, güvenilir gıda üretmek ve sunmak, önceliğimizdir.

Siz değerli müşterilerimizle kalıcı güvene dayalı bir ilişki kurmanın önemini ve bu amaca, koşulsuz müşteri memnuniyeti ile ulaşabileceğimizi bilmekte ve yemeği sadece bir ihtiyaç değil, bir keyif ve zenginlik olarak görmekteyiz.

Sizlerin talep ve beklentilerinizin bize verdiği ilhamla hazırlamış olduğumuz yeterli, besleyici ve lezzetli menülerimizi, sevgiyle, hijyen ve kaliteden asla ödün vermeden, mükemmel tesisimizde, bilinçli ve yetkin ekibimizin titiz çalışmaları sonucu yemek ve servis hizmetine dönüştürerek sizlere sunmaktayız.

Geçmişimizden gelen birikimimiz ve sizlerden aldığımız güçle; bilinçli, titiz, yenilikçi ve ilerici yaklaşımımızı her geçen gün geliştirerek yolumuza devam ediyor, severek sürdürdüğümüz bu keyifli yolculukta sizlerle birlikte daha nice çeyrek asırlarda beraber olmayı hedefliyoruz.

MİSYON & VİZYON & TEMEL DEĞERLER

Misyonumuz
Dinamik ve değişime açık yapımızla sağlıklı, lezzetli, temiz, zamanında, güvenilir ve kaliteli hizmet verme anlayışımızı geliştirerek sürdürmek ve sektörün tercih edilen örnek firması olmak.

Vizyonumuz
Dinamik ve değişime açık bir firma olarak; sağlıklı, temiz, zamanında, güvenilir ve kaliteli hizmet firması olmak.

Temel Değerler
Güvenilirlik, Kalite, Farklılık, Müşteri Memnuniyeti, Etik Değerler, Çözüm odaklı hizmet

MED EKİBİ

Başarının bizim isteklerimiz değil, sizin isteklerinizin karşılanması ve memnuniyetiniz ile yakalanacağını biliyoruz. Sizi, tüm sektörün kurallarına ve alışagelmiş koşullara uydurmaya çalışmıyoruz. Genç ve dinamik ekibimizle, yıllardır biriktirdiğimiz deneyim ve bilgimizi de kullanarak, sizinle uyum içerisinde, aynı lisanı konuşarak, keyifli lezzetleri sağlıkla sofranıza getiriyoruz. 1993’te kurulduğumuz ilk günkü heyecanı ve şevki yaşıyoruz. Ekibimizi mühendis ve uzman kadromuzla yönlendiriyor ve denetliyoruz.